Chat with us, powered by LiveChat

Haku

Lumme-kirjastojen aikuisten lukudiplomi

Lumme-kirjastojen aikuisille suunnatusta lukudiplomista saat uutta ideaa ja intoa lukemiseen!

Vinkkilistalla on monipuolinen kattaus kirjoja 10 erilaisesta aihealueesta. Pohdi elämän suuria kysymyksiä, heittäydy nostalgisiin tunnelmiin lapsuuden kirjojen parissa sekä tutki tulevaisuutta!

Lukudiplomin tavoitteena on laajentaa lukutottumuksia, innostaa tarttumaan erityylisiin kirjoihin ja auttaa löytämään uutta mielenkiintoista luettavaa. Monet listan kirjoista löytyvät myös e-kirjana tai äänikirjana.

Lukudiplomi on valmis, kun olet lukenut yhden kirjan vähintään yhdeksästä aihealueesta. Kirjoita lukemiesi kirjojen nimet paperisen kirjalistan lopussa olevalle lomakkeelle ja palauta lomake mihin tahansa Lumme-kirjastoon asiakaspalveluaikana, niin saat lukudiplomitodistuksen.

Halutessasi voit ilmoittaa luetut kirjat myös sähköisellä palautuslomakkeella (linkki Lumme-Finnan ylävalikossa Vinkit-otsikon alla) ja tällöin saat diplomin sähköpostiisi.

Sinulla on koko vuosi 2022 aikaa osallistua lukudiplomiin. Vuoden 2022 lukudiplomilomakkeen viimeinen palautuspäivä on 31.12.2022. Halutessasi voit myös osallistua palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan tammikuussa 2023.

Nautinnollista matkaa tarinoiden ja tiedon maailmaan!

Tulostettava diplomin kirjalista (mukana arvonta) (pdf)

Lukudiplomi

Lumme-kirjastojen lukudiplomiteemat vuonna 2022

1. Iso elämänmuutos/uusi suunta
2. Vaihtoehtoisia tulevaisuuksia
3. Lastenkirjanostalgiaa
4. Nuorta elämää
5. Oma elämä lähtökohtana (autofiktiota)
6. Nyky-yhteiskunnan ytimessä?
7. Muuta maalle/muuta kaupunkiin
8. Sydän Järvi-Suomessa
9. Elämälle eväitä?
10. Arjen sankaruutta